Werkgebied

Ons werkgebied richt zich voornamelijk op midden Nederland, echter opdrachten elders in het land worden tevens met beide handen aangenomen. Tot onze opdrachtgevers behoren aannemers, bouwbedrijven, badkamer-, en sanitairleveranciers en woningbouwverenigingen, maar ook de particuliere opdrachtgever is bij ons van harte welkom.

Lees verder

Over ons

Van der Zijden Tegelwerken is een gerenommeerd tegelzettersbedrijf, uit IJsselstein, dat bekend staat om zijn deskundigheid op het gebied van het aanbrengen van alle soorten wand,- en vloertegels. Dit doen wij voor grote aannemersbedrijven maar ook voor particulieren. Naast het aanbrengen en leveren van tegels en sanitair, kunnen wij ook uw vloerverwarming verzorgen.

Lees verder

Complete badkamers

Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van complete badkamers. Alles van slopen, loodgieterswerk, stukdoren etc., tot het moment dat u weer kunt genieten van een heerlijke douche en/of bad (wij zorgen er zelfs voor dat alles schoon wordt opgeleverd). Hierbij gaan wij het weghalen of plaatsen van een muur niet uit de weg. Uiteraard wordt alles op een vakkundige manier uitgevoerd!

Lees verder