Werkwijze

Particulier

U kunt via het contactformulier een offerte aanvragen, wij zullen dan binnen 5 werkdagen contact met u opnemen. Alles is vrijblijvend (informatief) en wij verplichten u tot niets! Uit ervaring weten wij dat het voor beide partijen prettiger is om in een persoonlijk gesprek uw wensen kenbaar te maken. Op deze manier kunnen wij u eventueel adviseren en wellicht op leuke nieuwe ideeën brengen.

Tijdens ons bezoek zullen onderstaande fasen doorlopen worden:

  • Analyseren van de te betegelen ondergrond, zodat eventuele noodzakelijke voorzorgsmaatregelen getroffen kunnen worden (in combinatie met de door u geselecteerde tegels);
  • Het bepalen van de juiste hechtingsmethode (traditioneel of verlijming).

Pas nadat alle wensen bekend zijn, zullen wij een passende offerte uitbrengen.

Als geen ander weten wij dat het ongemak in uw privédomein tot een minimum beperkt moet blijven, daarom beschikken wij over een team van gediplomeerde tegelzetters die uw tegelwerk vakkundig en met uiterste precisie komen uitvoeren.

Aannemers

Aannemers kunnen contact opnemen via het contactformulier, telefonisch of opdrachten rechtstreeks doorsturen naar ons mailadres info@vdztegelwerken.nl Uiteraard zijn wij bereid onszelf via een persoonlijk gesprek voor te stellen.