Wat we doen

Van der Zijden Tegelwerken heeft ruim 17 jaar ervaring op het gebied van tegelwerken. Hieronder verstaan wij zowel het verlijmen als het in de specie zetten van wand-, en vloertegels, in o.a. keuken, toilet, badkamer, vloeren etc.

Ook Belgisch hardsteen en andere soorten marmer wordt door ons op de gewenste manier verwerkt.

Tegelzetten is een vakmanschap!

Een vakbekwaam tegelzetter weet professioneel en creatief om te gaan met alle soorten en maten tegels. Onze kennis is zeer breed en wij zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van techniek en materiaalsoorten.

Bij ons staat “kwaliteit” zeer hoog in het vaandel. Wij werken enkel met de beste verwerkingsproducten. Ons team bestaat uit vakmensen op het gebied van tegelwerken, loodgieterswerk, stukadoren en installatie. Mensen met veel ervaring en hart voor het vak, hierdoor bent u verzekerd van een goede kwaliteit van het afgeleverde werk. Om die reden kunnen wij u met een gerust hart garantie geven over de uitgevoerde werkzaamheden (zie onze algemene voorwaarden).

Complete badkamers

Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van complete badkamers. Alles van slopen, loodgieterswerk, stukadoren etc., tot het moment dat u weer kunt genieten van een heerlijke douche en/of bad (wij zorgen er zelfs voor dat alles schoon wordt opgeleverd). Hierbij gaan wij het weghalen of plaatsen van een muur niet uit de weg. Uiteraard wordt alles op een vakkundige manier uitgevoerd!

Vloerverwarming

Een tegelvloer laat zich bij uitstek combineren met vloerverwarming. Vloerverwarming is onzichtbaar, geeft stralingswarmte die direct voelbaar is, geeft minder stofverplaatsing en is energiebesparend. Naast vloerverwarming met een slangenstelsel (hierdoor stroomt warm water) welke wordt ingeslepen in de cementdekvloer, kunnen wij ook elektrische vloerverwarming leveren. Uiteraard wordt één en ander vakkundig door ons geïnstalleerd.

Sanitair en Tegels

Met diversen sanitair-, en tegelleveranciers hebben wij speciale kortingsafspraken. Bestellen via ons, kan u dus geld besparen!